Het laatste nieuws

Lees meer

De toekomst van B2B e-commerce

Composable commerce voor naadloze groei
Ontdek de toekomst van B2B e-commerce met Composable Commerce! Flexibele oplossingen voor naadloze integratie en groei.
 • Fenego insights
pexels-karolina-grabowska-4887167.jpg
lees meer

Contentful-Intershop connector

Jouw digitale bruggenbouwer, voor een naadloze integratie tussen Intershop en Contentful.
Voor moeiteloze uitwisseling van productinformatie tussen Intershop en Contentful!
 • Fenego Insights
pexels-mudassir-ali-1609440.jpg
Lees meer

Stage met impact

IT-talent inzetten voor het goede doel
Technologie voor positieve verandering. Samen met LuKiArt vzw bieden we ambitieuze IT-studenten een waardevolle stage aan om blijvende impact te creëren.
 • Fenego Stories
Scherm­afbeelding 2023-10-09 om 15.40.34.png
B2B Frontrunners

B2B Frontrunners

IGO Promo's uitzonderlijke prestaties in de Intershop wereld
Tijdens een informatieve B2B Frontrunners-sessie bespraken we het fantastische e-commerceplatform dat we samen met onze klant IGO Promo en tech-expert Adchieve hebben gecreëerd.
 • Webinar
IGO Promo customer case header
Sluit je bij ons aan op dinsdag 12 december 2023

Webinar servitisatie

Sluit je bij ons aan op dinsdag 12 december 2023.
Klantsuccesverhaal: Het klantenportaal van Huisman
 • Webinar
huisman mission vision values.jpg
Het avontuur van Ruben en Elias

Intershop Hackaton

Deep tech verkenning
Onze passie voor technologie in actie!
 • Fenego Stories
Naamloos-18.jpg
Sparque AI

SPARQUE.AI

Een game-changer in zoeken binnen e-commerce
Ontdek de kracht van SPARQUE.AI: Een game-changer in zoeken binnen e-commerce
 • Fenego Insights
pexels-vlada-karpovich-4050388.jpg
Meester worden in het onboarden

Onboarding proces

Leer meer over Fenego's inwerkproces
Ontdek het belang van effectieve onboarding. Leer hoe een goed inwerkingsproces de groei, betrokkenheid, en tevredenheid van nieuwe medewerkers verbetert. Ontdek onze aanpak en succesverhalen bij Fenego.
 • Fenego Stories
Naamloos-8.jpg
De kracht van Progressive Web Apps

De kracht van Progressive Web Apps

De ultieme oplossing voor uitzonderlijke e-commerce ervaringen
Als je als bedrijf de mobiele ervaring van je klanten wilt verbeteren, heb je waarschijnlijk gehoord van Progressive Web Apps (PWAs). PWAs winnen steeds meer aan populariteit omdat ze een app-achtige ervaring bieden zonder dat je een app hoeft te ontwikkelen, te downloaden of te installeren. Ze bieden flexibiliteit, gebruiksgemak, offline mogelijkheden en maatwerk. Met de groeiende populariteit van mobiel browsen is het essentieel voor bedrijven om de gebruiksvriendelijkheid op mobiele apparaten te optimaliseren. PWAs zijn de perfecte oplossing hiervoor. Ze combineren de beste kenmerken van een mobiel-geoptimaliseerde klassieke e-commerce website, die responsief is en via een browser toegankelijk is, met de voordelen van een volledig ontwikkelde native app. In dit artikel zullen we ontdekken wat PWAs uniek maakt, welke voordelen ze bieden en waarom bedrijven ze zouden moeten overwegen te implementeren. Duik met ons in de wereld van PWAs en ontdek hoe ze je kunnen helpen om een uitzonderlijke mobiele ervaring voor je klanten te realiseren.
 • Fenego Insights
image.2000.2000 (41).jpeg
Fenego in Valencia

Fenego in Valencia

Samen genieten van 15 jaar succes
Fenego floreert al 15 indrukwekkende jaren, en we wisten dat dit moment bijzonder was! Om deze mijlpaal te vieren, hebben we ons volledige team uitgenodigd voor een geweldig weekendje weg in het betoverende Valencia. Het was een gelegenheid om onze glazen te heffen ter ere van ons fantastische team, herinneringen op te halen aan de ontelbare dierbare momenten die we samen hebben beleefd, en vooruit te kijken naar het opwindende pad dat voor ons ligt! Graag delen we de hoogtepunten van ons onvergetelijke weekend met je.
 • Fenego Stories
image.2000.2002.jpeg
Hybride Werken

Hybride Werken

Hoe Fenego de uitdagingen van remote en hybride werken aanpakte
Geen verplichte covid maskers meer, geen avondklok, knuffelvriendjes, of het ontsmetten van winkelwagentjes,... de pandemie lijkt een verre herinnering. Iedereen heeft het leven weer opgepakt zoals het voorheen was. Toch is het effect van de pandemie op het kantoorleven nog steeds merkbaar.  Door de covid-beperkingen werden veel bedrijven uitgedaagd om nieuwe, externe manieren te vinden om efficiënt samen te werken. Hoewel er bij Fenego enkele obstakels moesten worden overwonnen, zijn we erin geslaagd om de hele thuiswerksituatie soepel te laten verlopen. Maar toen meer fysiek kantoorwerk weer werd toegestaan door de Belgische overheid, leken sommige medewerkers moeite te hebben om hun weg terug naar kantoor te vinden. Ze vonden een ritme in het werken op afstand en ontdekten de voordelen ervan. Aangezien we als groep ervaring hebben opgedaan met werken op afstand, was een volledige terugkeer naar kantoor niet nodig.  In plaats daarvan hebben we de kennis van de afgelopen jaren gebruikt om de overgang te maken naar een nieuwe manier van werken: hybride werken.
 • Fenego Insights
bg-office.jpg
In conversatie met een e-commerce architect

In conversatie met een e-commerce architect

In conversatie met een e-commerce architect
Roel van Alebeek, e-commerce architect, werd 7 jaar geleden gevraagd of hij wilde helpen bij het opzetten van een nieuw Coop.nl platform. Tijdens het project was hij verantwoordelijk voor de integraties en technische ontwikkelingen van het platform. Vandaag praten we met hem over zijn ervaringen bij Coop.nl, de keuze voor Intershop en natuurlijk de samenwerking met Fenego.
 • Expert Interview
bg-roel.jpg
NoSQL Database DynamoDB

NoSQL Database DynamoDB

Onze interne expert, Vincent Nagy, legt uit hoe DynamoDB voordelig kan zijn voor uw organisatie
In onze snel veranderende wereld, blijven online winkelervaringen en digitale uitgaven groeien. Het is dan ook een belangrijk doel om snel nieuwe features te kunnen uitbrengen. Bij Fenego versnellen we de ontwikkeling van nieuwe features door de beste oplossingen te ontwerpen en aangepaste USP's te isoleren in microservices. In dit artikel zoomen we in op enkele technische aspecten van onze microservices en laten we zien waarom dit gunstig is voor moderne organisaties. Eén van onze interne experten, Vincent Nagy, legt uit hoe we ultrasnelle en flexibele features kunnen leveren.
 • Fenego Insights
bg-vincent.jpg
Onderweg naar het werk met Mark

Onderweg naar het werk met Mark

Onderweg naar het werk met Mark
Mark zocht na zijn opleiding programmeren een stage dicht bij huis. Zo kwam hij terecht bij Cronos Limburg op de Corda Campus. Nadat hij daar een vast contract kreeg aangeboden, introduceerden ze Mark bij Fenego. Mark vond Fenego een fijne groep om mee te werken, dus bleef hij plakken. Al 13,5 jaar ondertussen. Het leukste aan werken bij Fenego vindt hij de collega's, de uitdaging van het werk en de afwisseling bij de klanten. Wat hij ook een enorm voordeel vindt, is dat hij naar de Corda Campus kan fietsen. “Zo heb ik een mooie start en een mooi einde van de dag”, zegt hij. In het begin kwam Mark meestal met de auto, totdat hij in het weekend minder tijd had om te fietsen. Aanvankelijk kwam hij met zijn gewone fiets naar het werk, maar al snel stapte hij over op zijn ligfiets, waar hij nu 10 jaar op rijdt. “Als ik mijn boekhouding moet geloven, want ik moet af en toe mijn kilometers doorgeven, heb ik al rond de 140 000 kilometer naar het werk gefietst en terug.“ Mark kent weinig redenen om zijn ligfiets 's ochtends in de garage te laten staan. Alleen veel sneeuw, een storm of technische problemen met zijn fiets, zorgen ervoor dat hij in zijn auto stapt. "Zolang mijn lichaam niet nee zegt, zal ik met de fiets blijven komen", vertelt Mark.
 • Fenego Stories
bg-mark-on-the-road.jpg
Van stage tot project lead

Van stage tot project lead

Van stage tot project lead
In 2011 begonnen Jens en Jonas, twee studenten van de KDG Hogeschool, aan hun stage bij Fenego. Jens mocht de auto van zijn moeder lenen en ging Jonas ophalen op het station. Die regeling hebben ze echter snel achterwege kunnen laten en ondertussen rijden ze al een tiental jaar rond in een bedrijfswagen van Fenego. Jens en Jonas maakten indruk tijdens hun acht weken durende stage bij Fenego en kregen daarom een vaste job aangeboden. De leuke werksfeer bij Fenego en de collega’s met hoge graad van expertise maakten de beslissing voor hen heel gemakkelijk om als developers bij Fenego aan de slag te gaan. Fast forward naar 2022 en Jens & Jonas zijn nog steeds samen op onze werkvloer terug te vinden. Tijdens hun elf jaar bij Fenego kregen ze ondersteuning om hun persoonlijke ambities waar te maken en alle kansen om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen.
 • Fenego Stories
image.2000.2000 (1).jpeg
Intershop Inpulse 2022

Intershop Inpulse 2022

Ontmoet ons op Intershop Inpulse 2022
Als strategische Platinum Intershop-partner zal Fenego aanwezig zijn op het aankomende Intershop Inpulse-evenement. Naast deelnemen aan inspirerende talks en meet-ups, zal Fenego een keynote hosten over de transformatie naar een servitation-based business model om marktleiderschap te behouden. Martijn Reissenweber, global director bij Huisman services, zal samen met Fenego als aangekondigde spreker bij Intershop Inpulse aanwezig zijn om uit te leggen hoe Huisman hun bedrijfsmodel snel heeft getransformeerd toen hun concurrentiepositie onder druk kwam te staan. Fenego heeft Huisman Equipment actief begeleid en ondersteund bij hun digitale transformatie met behulp van diepgaande expertise en best practices. Geïnteresseerd om ons te ontmoeten op Intershop Inpulse 2022? Kijk op de Intershop event pagina voor meer informatie!
 • Event
event-compressor.jpg