Fenego stories

Van stage tot project lead

  • In 2011 begonnen Jens en Jonas, twee studenten van de KDG Hogeschool, aan hun stage bij Fenego. Jens mocht de auto van zijn moeder lenen en ging Jonas ophalen op het station. Die regeling hebben ze echter snel achterwege kunnen laten en ondertussen rijden ze al een tiental jaar rond in een bedrijfswagen van Fenego.

    Jens en Jonas maakten indruk tijdens hun acht weken durende stage bij Fenego en kregen daarom een vaste job aangeboden. De leuke werksfeer bij Fenego en de collega’s met hoge graad van expertise maakten de beslissing voor hen heel gemakkelijk om als developers bij Fenego aan de slag te gaan. Fast forward naar 2022 en Jens & Jonas zijn nog steeds samen op onze werkvloer terug te vinden. Tijdens hun elf jaar bij Fenego kregen ze ondersteuning om hun persoonlijke ambities waar te maken en alle kansen om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen.

    image.2000.2000 (1).jpeg
  • Zo heeft Jonas door de jaren heen verschillende functies als developer ingevuld, van back-end tot front-end en een combinatie van beide. Hij kreeg steeds meer verantwoordelijkheid over de projecten heen en is nu technisch architect bij Fenego.

    Jens is daarentegen het perfecte voorbeeld dat het wisselen van functie mogelijk is binnen Fenego. Tijdens een project mocht hij zowel een technische als functionele rol op zich nemen. Vooral dat laatste sprak hem erg aan, dus kreeg hij in het volgende project de kans om als functioneel analist aan de slag te gaan en is hij nu functional lead.

Interview

Jens & Jonas

Meer weten over Jens, Jonas, hun stage en traject bij Fenego? Bekijk dan onderstaande video!

Hey jij!

Ben jij het talent dat we zoeken?

Getriggerd om zelf stage te lopen bij Fenego of om bij ons aan de slag te gaan? Laat zeker van je horen! Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen en ons te overdonderen met al je special skills. Of neem als eens een kijkje op onze job pagina. 

Sollicitatieformulier