Fenego's jaarlijkse traditie

Onvergetelijk teamweekend bij Les Ondes

Na onze ongelooflijke reis naar Valencia vorig jaar om 15 jaar Fenego te vieren, wisten we dat we ons teamweekend tot een jaarlijkse traditie moesten maken. Dit jaar bleven we dichter bij huis en nodigden we ons team uit naar Les Ondes in de schilderachtige Ardennen. Hier is een terugblik op ons geweldige weekend!

IMG_20240623_115131_370.jpg

Dag 1

Aankomst en ontspanning

Na een rit door het Belgische verkeer arriveerde iedereen bij Les Ondes, waar we ons meteen thuis voelden. We begonnen het weekend met feestelijke drankjes en een heerlijke BBQ, verzorgd door onze gastvrije hosts. Terwijl een deel van ons team de Nederlandse voetbalploeg aanmoedigde, kozen anderen voor ontspanning in de hot tub en sauna. Wat een perfecte start van ons weekend!

DSC_8461.jpg

Dag 2

Actie en avontuur

De dag begon met een stevig ontbijt in het huis, perfect om ons klaar te stomen voor een dag vol avonturen. We trapten af met een spannende boogschietles, waar we onze vaardigheden aanscherpten en samen plezier hadden. Daarna stond een uitdagende teambuilding-oefening op het programma: samen een moeras oversteken. Dankzij onze geweldige samenwerking bleef iedereen droog! We sloten de ochtend af met een adrenalineverhogend zipline-avontuur tussen de bomen.

's Middags doken we het water op en raftten we over de bruisende rivier de Ourthe, waarbij we elkaar uitdaagden tot een spannende race. Terug bij het huis genoten we van een sessie outdoor cooking: we maakten onze eigen pizza’s en grilden verse vis. Toen de avond viel, verzamelden we ons rond het kampvuurom de Belgische ploeg aan te moedigen en samen hun overwinning te vieren. De nacht kwam tot leven toen een van onze collega’s zijn DJ-set tevoorschijn haalde en we dansten tot in de vroege uurtjes op zijn geweldige beats!

GOPR1563.jpg

Dag 3

Een hemelse verrassing

Na een korte nacht stonden we vroeg op voor de laatste verrassing van het weekend. We gingen de lucht in met een heteluchtballon en genoten van een adembenemend uitzicht over de Ardennen – een ervaring die op ieders bucketlist staat! Na dit onvergetelijke avontuur genoten we samen van een heerlijke lunch voordat het tijd was om afscheid te nemen.

IMG_20240623_113903_120-3.jpg

Samen groeien en onvergetelijke herinneringen creëren

Sterkere banden bouwen

Ons teamweekend bij Les Ondes was meer dan zomaar een uitje; het was een kans om samen te groeien, samen te werken en blijvende herinneringen te creëren. Deze avonturen met ons team beleven heeft ons geholpen elkaar beter te leren kennen en onze teamgeest te versterken. We kunnen niet wachten om te ontdekken waar ons volgende avontuur ons naartoe brengt!