Webinar servitisatie

Huisman's klantenportaal

Sluit je aan op dinsdag 12 december 2023 voor een exclusief inzicht in de baanbrekende digitaliseringsreis van Huisman, een innovator in zware bouwapparatuur. Huisman bedient uiteenlopende sectoren, zoals hernieuwbare energie, olie en gas, en de maritieme industrie. Hun indrukwekkende digitale transformatieverhaal is een kans die je niet wilt missen!

We zijn verheugd om samen met onze strategische partner, Intershop, en onze gewaardeerde klant, Huisman, je uit te nodigen voor ons aankomende webinar. Tijdens dit evenement zullen we 'myHuisman' onthullen, een geavanceerd klantenplatform dat ontworpen en vervaardigd is door Fenego, en aangedreven wordt door Intershop.

myHuisman

Wat brengt 'myHuisman' op tafel? Het is een gamechanger die Huisman gedurende de hele klantreis ondersteunt. Van reserveonderdelen tot diensten en technische documentatie, dit platform heeft het allemaal!

Registreer je

Reserveer nu je plek om de digitale frontlinie met Huisman te verkennen. Dit is een webinar dat je niet mag missen als je voorop wilt blijven lopen in de wereld van digitalisering. Doe mee aan de revolutie - sluit je aan op 12 december 2023!

Wat je zult ontdekken

Webinar highlights

Krijg waardevolle inzichten in de unieke aanpak van Huisman voor digitale transformatie, waarbij uitgebreide ondersteuning wordt geboden gedurende de volledige klantreis.

Verdiep je in de kenmerkende mogelijkheden van het Intershop Commerce Platform, dat door Huisman wordt benut om innovatie te stimuleren en de klantbeleving te verbeteren.

Ontdek de evolutie van "myHuisman" en de baanbrekende impact ervan op de dienstverlening, waarbij industrienormen opnieuw gedefinieerd worden.

Benut de kennis van marktleiders om je eigen strategie√ęn voor digitalisering en service-excellentie te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen.