Vakmanschap in e-commerce oplossingen

Intershop op maat van jouw bedrijf

Ontdek meer
F e n e g o

Activiteiten

Onze diensten

Revitalisatie

 • Project evaluatie
 • Optimalisaties
 • Migratiebegeleiding
 • Ondersteuning en onderhoud

Heavy construction

 • Industrie specifieke oplossingen
 • B2B klantportalen
 • Logistieke integratie

Digitale transformatie

 • Omnichannel strategie
 • Composable transitie
 • Mobiele optimalisatie

Portals

 • Unified CX
 • (Self-)services
 • Dashboards & workflows

Over Fenego

Wat u wilt weten

Fenego begeleidt en ondersteunt hun klanten in het snel evoluerende digital commerce landschap. De unieke aanpak van Fenego richt zich tot alle facetten van commerce. Gaande van strategie en development tot security en cloud solutions voor volledige commerce omgeving.

Fenego onderscheidt zich door de uitzonderlijk hoge graad van expertise, de open en down-to-earth project approach alsook de passie van hun medewerkers.

150+

Jaren in-house ervaring in Intershop development

25+

Succesvolle & unieke Intershop commerce platform realisaties

50+

Onderscheidende systeem integraties voltooid

Naadloos navigeren door projecttransities

Projectstabilisatie en revitalisatie

Bij ons bedrijf hebben we de kunst van naadloze overdracht van digitale commerceprojecten van de ene provider naar de andere geperfectioneerd, waardoor projectstabilisatie en revitalisatie een integraal onderdeel zijn van onze uitgebreide expertise. We gaan verder dan eenvoudige overdrachten: onze toewijding ligt in het prioriteren van respectvolle overgangen die de continuïteit waarborgen en zorgen voor minimale verstoring van jouw bedrijfsactiviteiten.

Of het nu gaat om het migreren tussen versies, het herstructureren van infrastructuur of het omarmen van geavanceerde front-end technologie, zorgt ons deskundige team voor een zorgvuldige uitvoering om een vlekkeloze overgang te waarborgen. We begrijpen het cruciale belang van afstemming op jouw bedrijfsdoelstellingen. Daarom organiseren we strategische sessies om onze aanpak nauwkeurig af te stemmen op jouw specifieke behoeften.

Onze toewijding reikt verder dan de overdracht op zich. We gaan een stap verder door doorlopend beheerde diensten aan te bieden, waarmee we de stabiliteit en prestaties van jouw digitale handelsplatform handhaven. Zie ons als jouw partners in vooruitgang, die ervoor zorgen dat jouw digitale landschap niet alleen overleeft, maar gedijt in de voortdurend veranderende digitale markt. Ontdek hoe wij de drijvende kracht achter jouw digitale succes kunnen zijn.

Optimaliseer B2B-relaties

Klantgerichte digitale portals voor de constructie en maakindustrie

In de dynamische wereld van zware constructieproductie, waar vertrouwen en samenwerking van het grootste belang zijn, is een op de gebruiker gericht digitaal portaal een onschatbaar instrument om B2B-relaties te versterken, communicatie te stroomlijnen en klantenservice te verbeteren. Met de ondersteuning van ons gespecialiseerd bedrijf voor portalontwikkeling, kunnen industriële leiders een krachtig centraal platform creëren dat samenwerking stimuleert, de snelheid van dienstverlening en aftermarketverkopen versnelt, en klanten in staat stelt om gezamenlijk succes te behalen.

Met een zorgvuldig ontworpen digitaal portaal worden voortdurende vragen via de telefoon overbodig, waardoor klanten direct toegang hebben tot de benodigde informatie. Dit resulteert in verbeterde efficiëntie voor de fabrikant en zijn klanten, waardoor ze zich kunnen concentreren op kernactiviteiten en hoogwaardige resultaten kunnen leveren.

Bij Fenego zijn we gewend nauw samen te werken met onze klanten en ontwerpen we portalen die naadloos integreren met bestaande bedrijfssystemen, waardoor realtime gegevensuitwisseling mogelijk is en repetitieve taken worden geautomatiseerd. We geloven dat dit gestroomlijnde proces handmatige inspanningen en fouten vermindert en waardevolle inzichten biedt in operationele trends, waardoor proactieve planning en optimalisatie mogelijk worden.

Met een gebruiksvriendelijke interface die is afgestemd op de specifieke behoeften van leveranciers en klanten in de productiesector, wordt het portaal een essentieel instrument voor toegang tot productdocumentatie, trainingsmateriaal en probleemoplossingsgidsen. Deze zelfbedieningsaanpak verlicht de last voor klantenondersteuningsteams, waardoor ze zich kunnen concentreren op complexere kwesties en persoonlijke aandacht kunnen bieden.

Door de klantbeleving voorop te stellen en het digitale portaal af te stemmen op de algemene bedrijfsdoelstellingen, kunnen fabrikanten hun B2B-relaties naar nieuwe hoogten tillen. Met Fenego aan uw zijde, streven we ernaar dat de door ons gezamenlijk gecreëerde portals symbolen worden van vertrouwen, samenwerking en gedeeld succes. Hierdoor willen we langdurige partnerschappen bevorderen en innovatie in de industrie stimuleren.

Van digitale ambities naar concrete resultaten

Digitale transformatie

Welkom bij Fenego, jouw toonaangevende digitale agency, die zich volledig inzet voor het begeleiden van bedrijven van elke omvang tijdens hun digitale transformatie. Als pioniers in de branche bundelen we onze krachten met jou om samen de weg naar succes uit te stippelen. Met onze diepgaande expertise in Intershop, een eersteklas B2B commerce platform, en ons uitgebreide dienstenaanbod, fungeren wij als de drijvende kracht achter het verwezenlijken van jouw digitale handelsdoelen.

Denk aan een toekomst waarin jouw digitale commerce strategie duidelijk is uitgestippeld, verfraaid met intuïtieve en aansprekende ontwerpen, en ondersteund door krachtige en schaalbare oplossingen. Beeld je een soepel implementatieproces in, begeleid door ervaren experts, gevolgd door doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw digitale handelsoplossingen op hun best presteren. Bij Fenego gaan we verder dan alleen praten over klantsucces - we leveren meetbare resultaten, wat ons het vertrouwen van bedrijven oplevert die hun digitale handelsmogelijkheden willen verbeteren.

Wat maakt ons uniek? Onze expertise ligt in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke, op mobiel gerichte omnichannel-ervaringen, waarbij we de kracht van composable architectuur met Intershop benutten. Dit betekent dat we niet slechts een winkelervaring creëren; we ontwerpen een op maat gemaakte reis voor elke klant, ongeacht het gebruikte apparaat. Onze kennis strekt zich uit tot het bouwen van platforms die niet alleen vandaag robuust zijn, maar ook flexibel en schaalbaar om de groei van jouw bedrijf te ondersteunen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw digitale commerce prestaties naar een hoger niveau te tillen, dan is Fenego de eerste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze expertise en ervaring - laten we samen jouw doelen realiseren.

Til jouw onderneming naar een hoger niveau

Commerce oplossingen op ondernemingsniveau

Stap vooruit in het altijd veranderende zakelijke landschap met Fenego, waar omnichannel betrokkenheid niet alleen een noodzaak is – het is de sleutel tot het ontsluiten van het volledige potentieel van jouw bedrijf. We begrijpen de dynamiek van de hedendaagse markt en staan klaar om jou te versterken. Verbind naadloos met jouw klanten en partners via diverse kanalen, waardoor een samenhangende en consistente ervaring ontstaat die je onderscheidt.

Ons team van ervaren experts in de ontwikkeling van omnichannel portals staat klaar om jouw bedrijf naar de toekomst te lanceren. Beeld je een robuust en schaalbaar platform in dat naadloos is geïntegreerd met jouw bestaande systemen, moeiteloos gegevens uitwisselt en de operaties stroomlijnt. Fenego is gespecialiseerd in Intershop, ondersteund door vaardigheid in diverse technologieën, en biedt oplossingen die perfect aansluiten bij jouw unieke zakelijke behoeften en doelen.

Dit is wat Fenego te bieden heeft:

 1. Verbeterde klantervaring: Wij stellen je in staat om een samenhangende en gepersonaliseerde customer journey te leveren via web, mobiel, sociale media en in de winkel – een ervaring die niet alleen naadloos is, maar ook onvergetelijk.

 2. Verhoogde omzet en inkomsten: Vergroot jouw bereik en trek nieuwe klanten aan met ons omnichannel portal. Het is meer dan een platform; het is een uitgebreide, gebruiksvriendelijke hub voor aankopen, toegang tot informatie en interactie met jouw merk.

 3. Geoptimaliseerde efficiëntie: Stroomlijn jouw processen, automatiseer taken en verminder handmatige inspanningen. Ons geïntegreerde omnichannel portal centraliseert gegevens en verbetert samenwerking en efficiëntie op alle fronten.

 4. Verminderde kosten: Zeg vaarwel tegen overtolligheden door meerdere systemen samen te brengen in één, geïntegreerd platform. De aanpak van Fenego leidt tot operationele optimalisatie en aanzienlijke kostenbesparingen.

Werk samen met Fenego en begin aan een transformerende reis naar omnichannel uitmuntendheid. Laat ons je helpen bij het creëren van een dynamische portal die jouw bedrijf in staat stelt te verbinden, betrekken en inspireren – en zo groei en succes te behalen in het voortdurend evoluerende digitale landschap. Til je bedrijf naar een hoger niveau met Fenego, waar innovatie naadloos samengaat met connectiviteit.

Contacteer ons