Fenego stories

Mark fietst naar het werk

  • Mark zocht na zijn opleiding programmeren een stage dicht bij huis. Zo kwam hij terecht bij Cronos Limburg op de Corda Campus. Nadat hij daar een vast contract kreeg aangeboden, introduceerden ze Mark bij Fenego. Mark vond Fenego een fijne groep om mee te werken, dus bleef hij plakken. Al 13,5 jaar ondertussen.

    Het leukste aan werken bij Fenego vindt hij de collega's, de uitdaging van het werk en de afwisseling bij de klanten. Wat hij ook een enorm voordeel vindt, is dat hij naar de Corda Campus kan fietsen. “Zo heb ik een mooie start en een mooi einde van de dag”, zegt hij.

    In het begin kwam Mark meestal met de auto, totdat hij in het weekend minder tijd had om te fietsen. Aanvankelijk kwam hij met zijn gewone fiets naar het werk, maar al snel stapte hij over op zijn ligfiets, waar hij nu 10 jaar op rijdt. “Als ik mijn boekhouding moet geloven, want ik moet af en toe mijn kilometers doorgeven, heb ik al rond de 140 000 kilometer naar het werk gefietst en terug.“

    Mark kent weinig redenen om zijn ligfiets 's ochtends in de garage te laten staan. Alleen veel sneeuw, een storm of technische problemen met zijn fiets, zorgen ervoor dat hij in zijn auto stapt. "Zolang mijn lichaam niet nee zegt, zal ik met de fiets blijven komen", vertelt Mark.

    image.2000.2000.jpeg

Interview

Onderweg naar het werk met Mark

Fiets mee naar de Corda Campus in onderstaande video!

Hey jij!

Ben jij het talent dat we zoeken?

Ook zin om naar het werk te fietsen? Of kom je toch liever met een bedrijfswagen naar onze kantoren? Laat dan zeker van je horen! Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen en ons te overdonderen met al je special skills. Of neem als eens een kijkje op onze career page.

Sollicitatieformulier