Intershop event

Inpulse 2022

Als strategische Platinum Intershop-partner zal Fenego aanwezig zijn op het aankomende Intershop Inpulse-evenement. Naast deelnemen aan inspirerende talks en meet-ups, zal Fenego een keynote hosten over de transformatie naar een servitation-based business model om marktleiderschap te behouden.

Martijn Reissenweber, global director bij Huisman services, zal samen met Fenego als aangekondigde spreker bij Intershop Inpulse aanwezig zijn om uit te leggen hoe Huisman hun bedrijfsmodel snel heeft getransformeerd toen hun concurrentiepositie onder druk kwam te staan. Fenego heeft Huisman Equipment actief begeleid en ondersteund bij hun digitale transformatie met behulp van diepgaande expertise en best practices.

Geïnteresseerd om ons te ontmoeten op Intershop Inpulse 2022? Kijk op de Intershop event pagina voor meer informatie!

Datum 23 juni, 2022
Locatie Amsterdam, NL
Customer case Huisman Equipment

Keynote

Hoe transformeren naar een servitization gebaseerd bedrijfsmodel om marktleiderschap te behouden?

Toen de concurrentiepositie van Huisman onder druk kwam te staan, wisten ze dat er snel moest worden gehandeld. Uit onderzoek bleek dat het koopgedrag van hun klanten veranderde. Hun klanten verwachten nu meer efficiëntie en betrouwbaarheid in servicegerelateerd aanbiedingen en geven de voorkeur aan digitale (self-)services. Huisman paste zich snel aan door hun businessmodel te veranderen en klantportalen te introduceren. Daarnaast heeft Huisman fors geïnvesteerd in het verbeteren van interne processen en het verminderen van inefficiënties.

Over onze klant

Huisman Equipment

Huisman ontwerpt, fabriceert en onderhoudt zware constructie installaties voor ’s werelds meest vooraanstaande bedrijven in de markten voor duurzame energie, olie en gas, civiele werken, naval en recreatie. Hun productportfolio bestaat uit kranen, pijplegsystemen, boorinstallaties, lieren, scheepsontwerpen en speciale projecten.

Fenego ondersteunt Huisman bij de transformatie van hun technology stack naar een complexe en geavanceerde oplossing.

Over de spreker

Martijn Reissenweber

Martijn Reissenweber, global director van Huisman services, zal samen met Fenego aanwezig zijn bij Intershop Inpulse om de digitale transformatie van Huisman toe te lichten. Met 27 jaar dienst is Martijn een trouwe kracht en kent hij de kneepjes van het vak. Zijn loopbaan bij Huisman Equipment begon als servicemonteur. In deze rol bracht hij vele uren door aan boord van schepen in internationale wateren, altijd op zoek naar de beste en meest efficiënte oplossing, vaak met beperkte middelen.

Met zijn kennis en ervaring groeide Martijn mee met de organisatie. Na verschillende leidinggevende functies zette hij zijn loopbaan voort als projectmanager. Daarna gaf hij leiding aan verschillende afdelingen: engineering, installatie en inbedrijfstelling. Altijd in nauw contact met de klant en zijn collega's in het veld. In 2012 heeft hij met veel passie en plezier de Huisman Academy opgericht. Sinds 2018 is hij actief in zijn huidige functie als global director van Huisman services.

Zijn drijfveer is sinds zijn eerste dag bij Huisman Equipment onveranderd gebleven: klanten succesvol maken. Martijn gelooft in de kracht van samenhorigheid en hecht veel waarde aan teamwerk. Als fervent wielrenner, begrijpt hij als geen ander het belang van samenwerken, elkaar uit de wind houden en elkaar versterken. Met zijn servicegerichte mentaliteit ziet hij het als zijn missie om de dienstverlening verder te digitaliseren zonder het menselijk sociale aspect uit het oog te verliezen.

image.2000.2000 (12).jpeg

Contacteer ons

Meer weten over deze technologie of de projecten waarvoor we ze gebruiken? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

Contact formulier