Sterke partnerschappen die ons succes bekrachtigen

Partners

Bij Fenego geloven we oprecht in diepgaande partnerschappen. Daarom selecteren we met de grootste zorg partners om onze digitale oplossingen op de meest complete en snelst mogelijke manier aan te bieden, met als ultieme doel sterke commerce-ervaringen te leveren aan onze klanten.

Fenego investeert en eert voortdurend haar relaties met partners om langdurige samenwerkingen en allianties op te bouwen.

E-commerce platform

Intershop

Intershop Communications AG is an omnichannel commerce platform provider. Intershop is the leading commerce platform for top rank manufacturers and wholesalers with complex company structures, business scenarios and IT landscapes.

Innovative fintech platform

Adyen

Adyen is een financieel technologieplatform dat in 2006 is opgericht door een groep ondernemers. Het is hét betaalplatform waarin end-to-end betalingen, waardevolle betaalgegevens en financieel beheer zijn vervat in één totaaloplossing die Fenego cruciaal acht voor een toekomstbestendig betaalplatform.

De ultieme zoek-en ontdekkingservaring

Algolia

Algolia biedt software en tools waarmee u efficiënt, flexibel en inzichtelijk zoeken op uw sites en applicaties kunt implementeren. Dit kan elk bedrijf in staat stellen om snel relevante, schaalbare en razendsnelle zoek- en ontdekkingservaringen te creëren.

Op A.I. gebaseerde zoekopdrachten en aanbevelingen

Sparque.ai

Sparque.ai is de leidende AI-e-commerceoplossing die uw klanteninteractie verbetert, resulterend in groei en verbeterde klantervaringen. Ontdek hoe Sparque.ai uw online bedrijf versterkt door onvergetelijke digitale winkelervaringen te creëren.

Geavanceerde e-commerce optimalisatie

Tweakwise

Tweakwise is een geavanceerde e-commerce oplossing die bedrijven in staat stelt hun klanttrajecten te verbeteren, de verkoop te stimuleren en de conversie te verhogen. Door middel van datagestuurde inzichten en intelligente algoritmes transformeert Tweakwise de manier waarop u contact maakt met uw klanten, wat resulteert in een naadloze en gepersonaliseerde online winkelervaring.

Online marktplaats and dropship solution

Mirakl

Mirakl is dé go-to SaaS-oplossing om jouw marktplaatsen en dropshipping te manage. Het integreert naadloos met elk e-commerce systeem en regelt alle belangrijke zaken voor een uitmuntende marktplaats. We hebben het over het opzetten van verkopersaccounts, het efficiënt managen en combineren van productinformatie, strak voorraadbeheer en vlotte orderverwerking.

Logo-Mirakl-Blue-Standard.png

Content management systeem

Contentful

Ontdek de toekomst van contentbeheer met Contentful - niet zomaar een doorsnee CMS, maar een eindeloos veelzijdig en speels contentplatform! Als dé pionier in composable content management systemen biedt Contentful de flexibiliteit en schaalbaarheid waar moderne merken naar hunkeren.

Uw technologie- en innovatiepartner

The Cronos Groep

Cronos Groep, opgericht in 1991, evolueerde van een eenmanszaak naar een grotere groep met 8.000 medewerkers. Cronos bestaat uit een cluster van kleinere IT- en marketinggerichte bedrijven. Een van de grootste en bekendere clusterbedrijven is Xplore Group, waar Fenego onderdeel van is.

Innovation incubator

Xplore Group

Als snelgroeiend bedrijf met Belgische roots, is Xplore Group een ecosysteem van competentiecentra gespecialiseerd in digitale en IT-profielen, diensten en oplossingen. Elk competentiecentrum heeft zijn eigen experts in een technologie of oplossing.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over onze partners? Of bent u geïnteresseerd om zelf een partner te worden?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Bereik ons via mail of vul het onderstaande contactformulier in.

Contact formulier