E-commerce platform

Intershop

Bij Fenego streven we ernaar uitzonderlijke e-commerce ervaringen te leveren die onze klanten succesvol maken in de digitale markt. Om dit doel te bereiken, hebben we strategisch samengewerkt met Intershop, een wereldwijd erkende leider op het gebied van e-commerce oplossingen. Met tientallen jaren ongeëvenaarde expertise is Intershop Communications AG de ideale keuze voor bedrijven die willen excelleren in het dynamische online landschap van vandaag.

Intershop heeft zich ontwikkeld tot het belangrijkste handelsplatform, specifiek gericht op topfabrikanten en groothandelaars die te maken hebben met complexe bedrijfsstructuren, bedrijfsscenario's en/of ingewikkelde IT-landschappen.

Het Intershop Commerce Platform biedt zijn uitgebreide diensten aan een prestigieuze lijst van brancheleiders, waaronder Huisman Equipment, Coop, Daily Fresh Food, Ms Schippers, Copaco en meer dan 300 andere gerenommeerde bedrijven.

intershop_PoY_2023_light.png

De voordelen van Intershop

Het toonaangevende platform voor B2B bedrijven.

Naadloze integratie met uw bestaande infrastructuur, zowel met standaardoplossingen als met bedrijfsspecifieke toepassingen.

Intershop biedt een complete set van e-commerce functionaliteit, headless frontend en microservice architectuur.

Sterke en unieke focus op onderdelen- en productie-industrieën

Platinum Intershop partner

Fenego wordt sinds 2008 erkend als een zeer gewaardeerde Intershop-implementatiepartner. Onze diepgaande technische ervaring en ons vermogen om succesvolle projecten uit te voeren, wordt onderstreept door onze platinum partner status, de hoogst haalbare Intershop-kwalificatie.

100+

Jaren in-house ervaring in Intershop development

20+

Succesvolle & unieke Intershop commerce platform realisaties

50+

Onderscheidende systeem integraties voltooid

Waarom kiezen voor Fenego als uw Intershop implementatiepartner?

U krijgt hulp van zeer ervaren deskundigen met kennis van de technologieplatforms en integraties binnen uw project.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de technologie. Dat doen wij. U kunt zich richten op uw eigen klanten!

Uw succes is ons succes! Samen zorgen we voor resultaat. Of het nu gaat om een nieuw project, het vervangen van een bestaande oplossing of het overnemen van een lopend Intershop-project: samen maken we er een overwinning van!

We werken samen met industrie standaarden om u te voorzien van de best mogelijke set aan oplossingen.

Hoe fijn is het om te kunnen werken met meer dan 30 zeer ervaren en deskundige Intershop professionals? Heel fijn!

Samenwerking zit in ons DNA. Met uw partners, met onze e-commerce collega bedrijven binnen de Xplore Group en met onze collega's van de Cronos Group.

Interessante Intershop klantcases

midocean

midocean

Digital commerce naar een hoger niveau
Midocean is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende leveranciers op de Europese markt van promotionele producten, textiel en bedrukte relatiegeschenken. Zij werken hiervoor samen met meer dan 10.000 resellers die alle klanten voorzien van hun bestelling uit de webshop. En net die webshop was dringend toe aan een grondige upgrade. Fenego to the rescue! Midocean werkte al geruime tijd op basis van het Intershop Platform, maar door een verouderde infrastructuur en complexe backend staken een aantal beperkingen de kop op. Zowel op het vlak van performance als stabiliteit zagen ze de concurrentie hun leidende positie inhalen en de klanttevredenheid afnemen. Midocean identificeerde de sterke behoefte om hun digitale handelsplatform naar een hoger niveau te tillen… met een betrouwbare partner in crime. Midocean zocht en vond in Fenego een partner voor lange termijn om die klus te klaren!
  • Customer case
Schermafbeelding 2022-09-22 om 16.10.13-2.jpg
Huisman

Huisman Equipment

Een geavanceerd digitaal klantportaal
Huisman bouwt vanuit de haven van Rotterdam reusachtige installaties voor de maritieme sector, denk maar aan enorme kranen, tools om windturbines mee te installeren en pijplegsystemen. Ze zijn wereldwijd actief en erkend als innovator in de markt. Om de dienstverlening aan hun klanten verder te optimaliseren, had Huisman nood aan de ontwikkeling van een digitaal klantportaal als ultiem verlengstuk van hun reeds hoogwaardige klantenondersteuning. Voor de creatie van het myHuisman© portaal werd beroep gedaan op de deskundige hulp van Fenego en het Intershop Commerce Platform.
  • Customer case
global presence.jpg
IGO Promo

IGO Promo

Van online catalogus naar beste B2B webshop van Nederland
IGO Promo is een toonaangevend bedrijf op het gebied van gepersonaliseerde promotieartikelen voor KMO's. Als onderdeel van de Plato Groep richt IGO Promo zich op de KMO-markt via een e-commerce model, zusterbedrijf Compacon is gespecialiseerd in grote corporate klanten. Daarnaast is Clipper als importeur en bedrukker van promotionele producten een belangrijke speler op de markt. Bovendien heeft IGO Promo onlangs de prijs voor beste B2B webshop van Nederland gewonnen, wat een verdiende erkenning is voor hun jarenlange inzet voor digitale transformatie en het verbeteren van de klantervaring. We hebben het genoegen om te spreken met Michael Brust, commercieel manager bij IGO Promo, om meer te leren over hun strategie en aanpak.
  • Customer case
IGO Promo customer case header

Contacteer ons

Meer weten over intershop? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

Bereik ons per e-mail of vul onderstaand formulier in.

Contact formulier

Selecteer een optie Dit veld is verplicht