Uw technologie- en innovatie partner

De Cronos Groep

Cronos Groep, opgericht in 1991, evolueerde van een eenmanszaak naar een grotere groep met 8.000 medewerkers. Cronos bestaat uit een cluster van kleinere IT- en marketinggerichte bedrijven. Een van de grootste en bekendere clusterbedrijven is Xplore Group, waar Fenego onderdeel van is.

Het bedrijf is een uitstekend voorbeeld van innovatief ondernemerschap, binnen de groep werkt iedereen als één team om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven.

De Cronos Group wil bedrijven helpen creatieve, hoogwaardige en winstgevende manieren te vinden om het potentieel van nieuwe technologieën te maximaliseren. Hun aanpak stelt bedrijven in staat om het meeste uit bestaande investeringen te halen en tegelijkertijd te profiteren van nieuwe technologische kansen.

De groep is continu op zoek naar creatieve, gedreven mensen en is altijd bereid te luisteren naar innovatieve ideeën van potentiële ondernemers.

De voordelen van de Cronos Groep

Innovatief ondernemerschap

Cronos is actief in verschillende innovatieve sectoren en wil een katalysator zijn in het vertalen van wetenschappelijk onderzoek naar bedrijfsoplossingen.

Nieuwe Technologieën

Cronos groep is een pionier in het introduceren van nieuwe en innovatieve technologieën, wat vaak resulteert in radicale veranderingen.

Sterke Groep

Cronos Groep is een early stage investor, incubator, combinator and venture capitalist. De groep participeert in meer dan 200 bedrijven en is actief betrokken bij het opstarten van 20 kleine bedrijven per jaar.

Support

De groep ondersteunt en stimuleert potentiële ondernemers om aan de slag te gaan met de beste technologieën ter wereld.

Aangedreven door een groot ecosysteem

Het voordeel van werken met Fenego is dat u beschikt over een ruggengraat van meer dan 7000 gespecialiseerde middelen van de Cronos Group die uw project ondersteunen.

Fenego kan uw enige partner zijn om uw digitale landschap van begin tot eind te beheren en te implementeren, gebruikmakend van aanvullende en gespecialiseerde expertise binnen het Cronos Groep-netwerk.

Contacteer ons

Wil je meer weten over de Cronos Groep? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

Bereik ons via email of vul onderstaand formulier in.

Contact formulier