Innovation incubator

Xplore Group

Als snelgroeiend bedrijf met Belgische roots, is Xplore Group een ecosysteem van competentiecentra gespecialiseerd in digitale en IT-profielen, diensten en oplossingen. Elk competentiecentrum heeft zijn experts in een technologie of oplossing.

Xplore group levert consultancy en implementeert volledig geïntegreerde end-to-end oplossingen voor hun klanten op het gebied van: e-commerce, productinformatie beheer, CMS, mobiele ontwikkeling, marketing automatisering, data science, integratie-expertise, hosting & managed services.

Innovatie en ondernemerschap staan centraal in elk competentiecentrum. Xplore group gaat geen enkele uitdaging uit de weg en speelt dagelijks in op de laatste markttrends. Hun belofte is simpel: "We will never stop Xploring, it is in our DNA."

Met meerdere kantoren in de Benelux, is Xplore Group sterk aanwezig in West-Europa als regionale en lokale partner met een team van meer dan 1000 ‘Xplorers’.

Xplore Group stort zich in het digitale avontuur met u, in welk stadium van het proces u zich ook bevindt.

Ze begeleiden en adviseren u bij elke stap.

Ze houden altijd het einddoel voor ogen: een slimme, innovatieve, geïntegreerde en schaalbare oplossing die volledig is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Founding member Xplore Group

Als onderdeel van Xplore group, is het voordeel van samenwerken met Fenego dat je snel toegang hebt tot alle experts en oplossingen binnen de innovatie-incubator Xplore Group.

De competentiecentra binnen Xplore group vullen elkaar aan doordat ze hun kennis en expertise delen.

Fenego kan, samen met Xplore Group, al uw infrastructuren en applicaties van begin tot eind ontwerpen, configureren en onderhouden.

Contacteer ons

Wil je meer weten over Xplore Group? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

Bereik ons via email of vul het onderstaande formulier in.

Contact formulier