Innovatief fintech platform

Adyen

Adyen is een financieel technologieplatform dat in 2006 is opgericht door een groep ondernemers. Het is hét betaalplatform waarin end-to-end betalingen, waardevolle betaalgegevens en financieel beheer zijn vervat in één totaaloplossing die door Fenego als cruciaal wordt beschouwd voor een toekomstbestendig betaalplatform.

Adyen is Surinaams voor 'opnieuw beginnen' en dat is precies wat de oprichters van Adyen hebben gedaan. In 2006 was de bestaande betalingstechnologie een patchwork van systemen gebouwd op verouderde infrastructuur. Om te voldoen aan de snel evoluerende behoeften van de snelgroeiende bedrijven van vandaag, heeft Adyen een moderne infrastructuur gebouwd die rechtstreeks verbinding maakt met kaartnetwerken en lokale betaalmethoden over de hele wereld, waardoor Unified Commerce mogelijk wordt.

Adyen biedt een oplossing voor elk bedrijfsmodel, ongeacht de unieke uitdagingen die dat model met zich meebrengt. Adyen is een betalingspartner achter internationale bedrijven zoals Facebook, Spotify, Coolblue, Nike en vele anderen. In de Benelux maken bedrijven als Kinepolis, Rituals, Lensonline, Ace & Tate gebruik van het betaalplatform.

De voordelen van Adyen

Directe Integratie

Met slechts één provider kunt u betalingen accepteren, verwerken en voltooien. Uw klanten kunnen betalen zoals ze willen en u kunt betalingen van over de hele wereld accepteren.

RevenueProtect

Blokkeer fraude, voorkom conflicten en anticipeer op fraude trends dankzij geavanceerde technologie in combinatie met risicoregels die u zelf kunt aanpassen.

Wereldwijd verwerven

Payment processing die op je bedrijf is afgestemd. Groei naar nieuwe markten, bied eenvoudig meer betaalmethoden aan en maak gebruik van geavanceerde functionaliteiten met één provider.

Unified Commerce

Met unified commerce koppel je online en offline betalingen aan één systeem. Met de gecombineerde data krijg je veel waardevolle inzichten en breng je omnichannel naar een hoger niveau.

Gebundelde krachten

Adyen regelt alles rond betalingen van A tot Z, van de beste checkout-ervaring tot het toevoegen van nieuwe betaalmethoden en het toepassen van nieuwe wetgeving.

Fenego zorgt voor een naadloze en veilige integratie van Adyen in je commerce systeem zodat er een unieke betaalervaring voor je klanten wordt gecreëerd.

Adyen betaalintegraties gebouwd door Fenego

Succesvolle projecten

Contacteer ons

Meer weten over intershop? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

Bereik ons per e-mail of vul onderstaand formulier in.

Contact formulier