Online marktplaats en dropship-oplossing

Mirakl

Mirakl is dé go-to SaaS-oplossing om jouw marktplaatsen en dropshipping te beheren. Het integreert naadloos met elk e-commerce systeem en regelt alle belangrijke zaken voor een uitmuntende marktplaats. We hebben het over het opzetten van verkopersaccounts, het efficiënt managen en combineren van productinformatie, strak voorraadbeheer en vlotte orderverwerking.

Door te kiezen voor deze SaaS-magie, bespaar je niet alleen een hoop tijd, maar ook kosten die anders zouden opgaan aan het bouwen en onderhouden van je marktplaats. Mirakl's tech is niet alleen intuïtief en veilig, maar schaalt ook als de beste, waardoor je winstgevend digitaal kan groeien, of je nu een platform runt of bezig bent met betalingen.

Met Mirakl's platform power kunnen organisaties supersnel nieuwe inkomstenbronnen aanboren door digitale marktplaatsen op te zetten. Ze hebben hun skills al bewezen in diverse sectoren, van retail tot manufacturing. Mirakl biedt een stevige en schaalbare oplossing die zich aanpast aan de evoluerende wensen van moderne businesses.

En als kers op de taart: door Mirakl te combineren met Intershop, open je de deur naar unieke kansen in het B2B-segment. Wij zijn super enthousiast om deze mogelijkheden samen met jou verder te ontdekken. Blijf lezen om alle geweldige features van Mirakl te ontdekken. Let's dive in!

Logo-Mirakl-Blue-Standard.png

De voordelen van Mirakl

Snelle start

Zeg vaarwel tegen langdurige configuraties. Mirakl brengt je snel online, zodat je in no-time de markt kunt veroveren.

Eindeloze schaalbaarheid

Groei zonder grenzen! Mirakl behandelt moeiteloos groeiende productassortimenten, verkopers en transacties terwijl jouw bedrijf de hoogte in schiet.

Diversiteit troef

Geef je aanbod een boost door derde verkopers te verwelkomen. Meer variatie betekent meer blije klanten en een bruisende, levendige marktplaat

Kostenefficiënte operaties

De automatiseringsmagie van Mirakl verlaagt operationele kosten, zodat je meer middelen hebt om je te richten op wat er echt toe doet.

Data-driven brilliance

Duik in inzichtelijke analyses om geïnformeerde beslissingen te nemen en groeikansen te ontdekken. Mirakl geeft jou de kracht van data in handen.

Flexibel en plezierig

Pas jouw marktplaats aan met Mirakls speelse flexibiliteit. Het is jouw show; laat je merkpersoonlijkheid stralen!

Naadloze integraties

Meng Mirakl moeiteloos met jouw bestaande techgereedschapskist. Het is alsof je een virtuele sidekick hebt die goed kan samenwerken.

Compliance vertrouwen

Geen stress over regels en voorschriften. Mirakl staat voor je klaar, zorgt voor een veilige en conforme marktplaatsomgeving.

Xplore Group's marketplace integratie specialist

Ontdek de kracht van de Intershop x Mirakl-integratie met Operai!

Boost je marketplace-prestaties met Operai, een specialist in marketplace software-integratie die trots het Mirakl Gold Partner-logo draagt en onderdeel is van de Xplore Group. Hun track record is verbluffend, met talloze triomfen in Mirakl-implementaties in de Benelux. Operai is niet zomaar een specialist; ze zijn jouw strategische gidsen, implementatie-experts en operationele ondersteuning, alles in één.

Logo_Horizontal_Tagline-Color.svg

Mirakl & Fenego

Samenwerking en expertise

Xplore Group's expertise – Het geheime recept

Operai en Fenego bundelen hun superkrachten als deel van Xplore Group, de absolute koning van e-commerce integraties in België. Beeld je eens in: tijdens implementatie-avonturen brengen we de technische tovenaars van Operai, gespecialiseerd in alles Mirakl, samen met de Intershop-meesters van Fenego. Het is een match made in e-commerce heaven, waardoor jouw projecten niet alleen vlekkeloos verlopen, maar ook barsten van de expertise.

Mirakl en Intershop in het B2B segment - Het dynamische duo

Laat de magie van Mirakl samensmelten met de kracht van Intershop en ontdek een fantastische wereld vol unieke kansen in het B2B-segment! Bij Operai en Fenego krijg je niet alleen een dosis technische knowhow, maar ook een diepgaand inzicht in het betoverende businessmodel van marketplaces en alle mogelijkheden die het te bieden heeft. Samen creëren we een wonderbaarlijke combinatie die jouw onderneming naar nieuwe hoogten zal tillen.

In-house developers - Waar kwaliteit samensmelt met expertise

Bij ons geen gebakken lucht; wij bewijzen het met ons eigen team van ontwikkelaars. Fenego, een Platinum partner van Intershop, en Operai brengen een krachtige combinatie - hoogwaardige uitvoering en scherpzinnige expertise. Jouw organisatie is voor ons geen gewone klant; het is het canvas waarop onze tech-kunstenaars meesterwerken creëren.

Ontdek alle partners

Een krachtige alliantie voor marketplace excellence