Bij Fenego geloven we oprecht in diepgaande partnerschappen. Daarom selecteren we met de grootste zorg partners om onze digitale oplossingen op de meest complete en snelst mogelijke manier aan te bieden, met als ultieme doel sterke commerce-ervaringen te leveren aan onze klanten.

Fenego investeert en eert voortdurend haar relaties met partners om langdurige samenwerkingen en allianties op te bouwen.

Intershop Communications AG is een aanbieder van een omnichannel handelsplatform. Intershop is het beste handelsplatform voor toonaangevende fabrikanten en groothandels met complexe bedrijfsstructuren, bedrijfsscenario's en/of IT-landschappen.

Adyen is een financieel technologieplatform dat in 2006 is opgericht door een groep ondernemers. Het is hét betaalplatform waarin end-to-end betalingen, waardevolle betaalgegevens en financieel beheer zijn vervat in één totaaloplossing die Fenego cruciaal acht voor een toekomstbestendig betaalplatform.

Algolia biedt software en tools waarmee u efficiënt, flexibel en inzichtelijk zoeken op uw sites en applicaties kunt implementeren. Dit kan elk bedrijf in staat stellen om snel relevante, schaalbare en razendsnelle zoek- en ontdekkingservaringen te creëren.

Cronos Group, opgericht in 1991, evolueerde van een eenmanszaak naar een grotere groep met 8.000 medewerkers. Cronos bestaat uit een cluster van kleinere IT- en marketinggerichte bedrijven. Een van de grootste en bekendere clusterbedrijven is Xplore Group, waar Fenego onderdeel van is.

Als snelgroeiend bedrijf met Belgische roots, is Xplore Group een ecosysteem van competentiecentra gespecialiseerd in digitale en IT-profielen, diensten en oplossingen. Elk competentiecentrum heeft zijn eigen experts in een technologie of oplossing.

partner event

Wilt u meer weten over onze partners? Of bent u geïnteresseerd om zelf een partner te worden? Aarzel niet om ons te contacteren!

Bereik ons via mail of vul het onderstaande contactformulier in.