Innovatief fintech platform

Adyen

Adyen is een financieel technologieplatform dat in 2006 is opgericht door een groep ondernemers. Het is hét betaalplatform waarin end-to-end betalingen, waardevolle betaalgegevens en financieel beheer zijn vervat in één totaaloplossing die door Fenego als cruciaal wordt beschouwd voor een toekomstbestendig betaalplatform.

Adyen is Surinaams voor 'opnieuw beginnen' en dat is precies wat de oprichters van Adyen hebben gedaan. In 2006 was de bestaande betalingstechnologie een patchwork van systemen gebouwd op verouderde infrastructuur. Om te voldoen aan de snel evoluerende behoeften van de snelgroeiende bedrijven van vandaag, heeft Adyen een moderne infrastructuur gebouwd die rechtstreeks verbinding maakt met kaartnetwerken en lokale betaalmethoden over de hele wereld, waardoor Unified Commerce mogelijk wordt.

Adyen biedt een oplossing voor elk bedrijfsmodel, ongeacht de unieke uitdagingen die dat model met zich meebrengt. Adyen is een betalingspartner achter internationale bedrijven zoals Facebook, Spotify, Coolblue, Nike en vele anderen. In de Benelux maken bedrijven als Kinepolis, Rituals, Lensonline, Ace & Tate gebruik van het betaalplatform.

Contacteer ons

 

Wil je meer weten over Adyen? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

Bereik ons via email of vul onderstaand formulier in.