You are here

Diensten

"We ontzorgen u op het vlak van operationeel beheer van uw webshop zodat uw IT-afdeling zich kan focussen op haar kernactiviteiten."
Door Tim Goffings
Commerce Architect

Een webshop is altijd open. 24/24. 7/7. Uw commerce platform moet dus niet enkel stabiel en veilig zijn, maar ook optimaal werken. Altijd. Het DNA van Fenego? De passie voor techniek. Wij ontzorgen u door het operationele beheer van uw webshop over te nemen zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.

Met onze managed services en cloudoplossingen bieden we een totaalpakket aan waarmee we uw webshop constant proactief monitoren en onderhouden. Het streefdoel van onze dedicated cloudarchitects en managed services team? Maximale beschikbaarheid.

Managed Services

Beter voorkomen, dan genezen. Door proactief te monitoren kunt u heel wat problemen voorkomen en dus ook flink wat kosten besparen. Extra IT’ers met een set specifieke vaardigheden aanwerven? Hoeft niet. Onze Managed Services experts nemen het werk uit handen en vormen een extension van uw bestaand team. Uw eigen IT’ers kunnen zich op die manier blijven focussen op hun core business, terwijl u toch geniet van een betrouwbare infrastructuur met een maximale beschikbaarheid. We voeren constant health en security checks uit en ondernemen indien nodig onmiddellijk actie. Bovendien houden we communicatielijnen kort en transparant. U blijft op de hoogte van alle incidenten en uitgevoerde ingrepen. Zijn er structurele verbeteringen nodig? Dan stellen wij die volledig vrijblijvend voor.

Master Data Management

Een hoge kwaliteit van data is uiterst belangrijk. Op deze data baseert u zich immers om beslissingen te nemen aangaande uw webshop. Ervaart u frequent problemen met inconsistente, duplicate, onvolledige of zelfs foutieve data? Fenego biedt hulp met het opzetten van een goed Master Data Management, zodat u steeds over de volledige en juiste data beschikt! Meer info over Master Data Management kan je hier vinden.

Hosting

Fenego gelooft sterk in het hosten van uw infrastructuur in de cloud. Onze gecertificeerde Amazon Web Services Cloud- & DevOps engineers hebben de voorbije periode dan ook verschillende webshops geïmplementeerd en gemigreerd. De sleutel van het succes? Een uitgebreid aanbod aan betrouwbare tools die garant staan voor solide, veilige en schaalbare cloud oplossingen.

 

Fenego verleent advies over de verschillende mogelijkheden, zet een robuuste cloud-infrastructuur op of helpt u uw bestaande infrastructuur te migreren naar een cloud oplossing. Geautomatiseerde back-ups, 24/7 support, heldere SLA’s en gedetailleerde rapporten? You name it.

Onze aanpak

Als verantwoordelijke van een webshop wilt u zich geen zorgen maken over de stabiliteit van uw commerce project. Logisch. Onze toegewijde technical engineers en gedreven service level managers staan garant voor een betrouwbare en stabiele infrastructuur. Een sterk team van gepassioneerde engineers staat klaar om doordachte maatoplossingen op te zetten, zodat u op beide oren kunt slapen.

 

Vragen over onze operationele diensten? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze professionals.