You are here

Creëer

"Een multidisciplinair team brengt uw commerce strategie tot leven."

Een goed uitgewerkt strategisch plan is een absolute must, maar het is slechts een beginpunt. Een multidisciplinair team van ervaren professionals staat klaar om uw online identiteit helemaal uit te bouwen. Onze gedreven webdesigners, ontwikkelaars, marketeers, business analisten en developers werken nauw samen aan een gebruiksvriendelijke en interactieve responsive website met snelle laadtijden en de beste technologieën. Het eindresultaat? Een solide, oogstrelende website die voldoet aan uw eisen en die de perfecte customer experience biedt. Kwestie van uw klanten zowel voor, tijdens als na een aankoopproces een aangename ervaring te bieden.

Webdesign

Een creatief team van gedreven webdesigners gaat met de strategische blauwdrukken aan de slag. Ze maken een grafische vertaling van de wireframes op basis van het functioneel ontwerp. Het resultaat? Een frisse webshop met de juiste look en feel. Flexibel? Dat ook. Op die manier kunt u in de toekomst erg eenvoudig nieuwe content of pagina’s toevoegen. Leesbaarheid, interactiemogelijkheden, herkenbaarheid of afwijkende schermkleuren? Onze designers kennen de do’s en don’ts en letten tijdens het volledige ontwerpproces op elk detail.

 

Onze creatieve experts zijn niet enkel pixelprecies maar maken uw webshop ook helemaal futureproof. Dankzij een responsive design krijgen uw klanten een optimale user experience ongeacht het toestel dat ze gebruiken.

Front-end webontwikkeling

Het statische design dat de webdesigner ontwikkeld heeft op basis van de UX workshop, maakt de front-end webontwikkelaar interactief door alles om te zetten naar HTML, CSS en Javascript. Onze webontwikkelaars zijn sterk in lineair en logisch denken. Ze wekken elke knop, hyperlink en afbeelding tot leven en zorgen dat uw webshop perfect draait op elke browser. Zowel op uw computer, smartphone of tablet. Daarnaast optimaliseren ze de code constant zodat uw pagina’s flitsend snel laden zonder in te boeten aan esthetiek. Het resultaat is een bruikbare en interactieve webshop vol dynamische inhoud die ook nog eens hoog scoort in zoekmachines zoals Google of Bing. 

Back-end webontwikkeling

Om uw webwinkel optimaal te laten draaien, is er ook heel wat webontwikkeling ‘aan de achterzijde’ nodig. Ondanks dat deze technische taken niet zichtbaar zijn voor uw klanten, zijn ze wel ontzettend belangrijk voor de goede werking van uw commerce project. Denk maar aan het ophalen van informatie uit de back-office van uw webshop, het bewaren van gegevens of de implementatie van online betaalmethodes. Onze back-end ontwikkelaars blinken uit in verschillende programmeertalen en laten uw webshop optimaal en vloeiend werken. 

Onze aanpak

Een multidisciplinair team van gedreven experts loodst u doorheen de design- en ontwikkelfase van uw project totdat elke pixel en elk stukje HTML-code op de juiste plek zit. Om te transformeren naar omnichannel hanteren we vaak de scrum-filosofie. We hebben immers meermaals bewezen dat we via korte sprints en het bundelen van krachten tot sterke ideeën en heldere oplossingen komen. Toch liever een traditionele projectmethodiek? Ook dat kan. Na de implementatie voeren we doordachte testscenario’s uit zodat u met een gerust hart meer rendement uit uw commerce activiteiten kunt halen.

 

Plannen om met een omnichannel project te starten? Of wilt u een volgende stap zetten met uw commerce project? Onze experts staan voor u klaar.