You are here

Axesso by Fenego

De kracht van Intershop, op maat van uw bedrijf.

Niels Trescinski
Commerce Architect

Met Axesso, de e-commerce oplossing gebaseerd op Intershop, verwezenlijkt u uw omnichannel ambities zonder afbreuk aan functionaliteit en groeimogelijkheden te doen. Axesso is de ideale springplank voor uw online ambities. Out-of-the-box functionaliteit en een snelle time-to-market zorgen ervoor dat u zich volledig kan concentreren op het uitvoeren van uw digitale strategie.

Axesso biedt u de flexibiliteit om alle touchpoints te stroomlijnen en het bezorgt uw klanten een naadloze digitale ervaring.

Kevin Box
Commerce Consultant
Benieuwd naar de mogelijkheden van Intershop?

Integratie van business processen en IT-systemen

Digital commerce heeft de business spelregels voorgoed veranderd. Uw klant verwacht eenzelfde customer experience over alle touchpoints. Een commerceplatform dat snel en flexibel omgaat met de wensen van uw klant, is cruciaal.

 

Axesso onderscheidt zich doordat het integraal deel uitmaakt van uw bedrijfsvoering. De architectuur vergemakkelijkt een volledige integratie met uw IT-infrastructuur. Zo creëert u een gebruiksvriendelijke ervaring voor uw klanten.

Axesso in een notendop

  • Quick time to market door een uitgebreide, op Intershop gebaseerde, out-of-the-box feature set
  • Gelijktijdige multi-store, multi-channel en multi-brand oplossingen in één platform
  • Simultaan meerdere business concepten (B2B & B2C) binnen één platform
  • Uitstekende performance en onbeperkte groeimogelijkheden voor uw organisatie en uw klanten

Bereikbaar voor u?

Het Axesso commerce platform is het resultaat van Fenego’s jarenlange ervaring in de enterprise markt. Gebaseerd op het veel geprezen Intershop en voorzien van de beste enterprise modules, realiseert u met Axesso direct meer businesswaarde. 

 

Axesso commerce verlaagt voorgoed de instap naar een enterprise e-commerce platform zonder concessies te doen op vlak van prestaties en functionaliteiten.

 

Met Axesso commerce krijgt u het beste enterprise platform voor uw onderneming tegen een scherpe prijs.

Demo

Vraag vandaag nog een demo aan en ervaar zelf de kracht van Axesso commerce om uw ambities te realiseren!

 

Over Fenego

Fenego begeleidt en ondersteunt zijn klanten in het snel evoluerende digital commerce landschap.  De unieke aanpak van Fenego richt zich tot alle facetten van commerce. Gaande van strategie en development tot security en cloud solutions voor volledige commerce omgevingen. 

 

Fenego onderscheidt zich door de uitzonderlijk hoge graad van expertise, de open en down-to-earth benadering alsook de passie van haar medewerkers. 

 

Fenego staat voor Passion for technology, experts in commerce.

Mission: 

Fenego biedt met Axesso de mogelijkheid om snel en kostenefficiënt een enterprise commerce oplossing te gebruiken. Gebaseerd op het krachtige Intershop 7 platform.

Solution: 

Een volwaardige Intershop 7 oplossing met een brede standaardfunctionaliteit, en schaalbare hosting op het AWS platform. Axesso groeit mee op het tempo van uw ambitie.

Result: 
  • Betrouwbare en schaalbare commerce oplossing
  • Simultaan meerdere business concepten, zowel B2B als B2C
  • Multi-store, multi-channel en multi-brand in één platform
  • Snelle time to market