You are here

Intershop Roadtrip 2016

Krijg een antwoord op al je e-commerce uitdagingen.

Op donderdag 11 oktober organiseert Intershop met haar partners de Intershop Roadtrip 2016, een informatieve middag voor onze klanten. Deze Roadtrip gaat door in het Spoorwegmuseum in Utrecht. We gidsen je doorheen omnichannel e-commerce successen, gebaseerd op de ervaringen en uitdagingen die onze klanten tegenkwamen, en de oplossingen die Intershop hiervoor biedt. Je krijgt de kans je ervaringen te delen en je uitdagingen te bespreken. Maak kennis met andere Intershop klanten, managers en specialisten. Maar bovenal, vindt antwoorden op je uitdagingen in de moderne omnichannel e-commerce.

 

Volledig up-to-date in één middag

Op het programma staan uiteenlopende e-commerce topics zoals:

  • Intershop Managers – Luister naar Dr. Jochen Wiechen (CEO van Intershop) over die visie van Intershop en Matthias Hirschfeld (VP of Products & Engineering) die je meeneemt in de roadmap.
  • Verhalen van klanten – Ontdek met welke uitdagingen de COOP Supermarkten te maken kregen tijdens de ontwikkeling van hun omnichannel strategie en hoe de webshop INDI.nl hun OMS-systeem succesvol toepast.
  • Rondetafelgesprekken – Neem deel aan interactieve sessies met de partners en specialisten over digitale transformatie, klantenbeleving, innovatie, omnichannel en order managementsystemen.
  • Stand-up comedy en netwerken – Geniet van het opkomend talent Rene van Meurs en ontmoet collega's tijdens de receptie. 

 

De volledige info vind je hier.